Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jobbik sümegi szervezetének közleménye

2009.08.04

JOBBIK SÜMEGI SZERVEZETÉNEK KÖZLEMÉNYE

 

2009.július 30-ai városi televízió adásából értesülhettek a sümegi lakosok, hogy felhalmozott köztartozás miatt Sümeg Város Önkormányzata olyan határozatot hozott, amely több családot otthona elvesztésével érinti.

Ezen határozat szerint 2009. augusztus 15-éig önkormányzati bérlakásaikat kötelesek elhagyni.
Jobbik helyi szervezete elfogadhatatlannak tartja ezt az antiszociális döntést, amely érint nem roma, és roma származású családokat egyaránt.
Véleményünk szerint az amúgy is nehéz szociális helyzetben lévő családokat az ellehetetlenülés szélére sodorja, ezzel előidézve akár a megélhetési bűnözés kialakulását városunkban.
Természetesen mi egyetértünk azzal, hogy a felhalmozott tartozást rendezni kell, de felül kell vizsgálni azt a tényt, hogy mely családok miért nem fizetnek. Van olyan család, ahol a megromlott szociális helyzet miatt (például: munkahelyelvesztés) nem tud fizetni, ezzel szemben van olyan család, akik tudnának, de nem fizetnek.
 A mi értékrendünk szerint nem csak a kisemberről kell lenyúzni a bőrt, hanem a magasabb érdekeltségi körökbe tartozó, ennél jóval nagyobb tartozást felhalmozó cégeket, vállalkozókat is meg kellene vizsgálni és elszámoltatni.
Sajnos városunkban is ugyanaz tapasztalható, mint országos szinten, azaz KETTŐSMÉRCÉVEL bírálják el honfitársainkat.
 Mi emellett emeljük fel a hangunkat és nyilvánítjuk ki véleményünket, mert a törvények betartása, betartatása egyaránt mindenkire vonatkozik.
 

 

Jobbik Magyarországért Mozgalom,sümegi szervezete

 

Sümeg, 2009. augusztus 05.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.