Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vona Gábor nagysikerű előadása Sümegen!

2009.12.18

Városunkba látogatott Vona Gábor, a Jobbik elnöke, illetve Szilágyi György, a Jobbik elnöki kabinetvezetője. 

A sajtótájékoztató a Hotel Kapitány Wellness rendezvény termének egy igen impozáns, nemzeti érzelmű emberek számára igen csak tetszetős szegletében lett megtartva. Vona Gábor mellett, a Veszprém megyei országgyűlési képviselő jelöltek egy része is helyet foglalt, akiket Ferenczi Gábor megyei elnök mutatott be.                                          A program további része a sümegi Vár-csárda, Lovag termében folytatódott.             

Papp Imre várkapitány felajánlásából, először egy történelmi lovagi tornán szórakozhattak az érdeklődők, amely során, Vona Gábor elnök urat lovaggá ütötték. A műsor elején, illetve közben, Agócs Sándor felvidéki tárogató művész csodálatos muzsikáját hallgathatta a nagyérdemű. A nagy sikerű előadást követően, kezdetét vette a lakossági fórum.

A fórumot Ferenczi Gábor, a Jobbik Veszprém megyei elnöke nyitotta meg, majd Németh Richárd, a sümegi szervezet elnöke köszöntötte a jelenlévőket. Beszámolt arról a tényről, hogy a sümegi művelődési központban Kövér László tart fórumot, amit teljesen „véletlenül” egy időben tartanak rendezvényünkkel. Majd az a megtiszteltetés érte, hogy bemutathatta a Jobbik Veszprém megyei országgyűlési képviselő jelöltjeit, akik pár szóban bemutatkoztak a jelenlévőknek, illetve a médián keresztül a nyilvánosságnak.

 A bemutatkozások után, Szilágyi György következett. Beszélt a Jobbikos EP képviselők munkájáról, beszámolt arról a tényről, hogy a három Jobbikos képviselő többször szólalt fel az európai parlamentben, mint a magyar delegáció többi tagja egyben. Elmondta, nemsokára eljön az idő, mikor minden nap szembesülhetnek a parlamentben a nemzet pusztító pártok azzal, hogy kérdőre lesznek vonva magyarellenes tevékenységükről. Történelmi visszatekintése az elmúl húsz esztendő politikai intézkedéseiről szólt. Az MSZP-SZDSZ testvérpáros hogyan tette, teszi tönkre módszeresen hazánkat, illetve ehhez hogyan asszisztál a jelenlegi úgynevezett ellenzék.

Szilágyi György után, Vona Gábor előadása következett. Elnök úr a Jobbik programját ismertette, illetve az előttünk álló kampány fontosságára hívta fel a figyelmet. Sajnálatát fejezte ki a Magyar Gárdát ért támadások miatt, hogy jogállamban ilyen módszerekhez fordulnak nemzeti gondolkodású emberek elnyomása érdekében.                             Beszélt a mezőgazdaság megmentésének fontosságáról, a magyar termelők, tenyésztők kiemelt támogatásáról, a magyar termékek előtérbe helyezéséről, a külföldi áruval szemben. Közbiztonságunk mielőbbi helyreállításáról, a rendőrség létszámának emelésével, vidéken a Csendőrség felállításával. Nemzeti kincseink, értékein megóvásának halaszthatatlanságáról, amit jelenleg csak a Jobbik tűzött ki céljául. A nemzeti öntudat felébresztése a magyar emberekben, hogy elmondhassuk „Magyarország a Magyaroké”.

 

A jelenlévők elmondása alapján, a nagy sikert aratott rendezvényen semmilyen rendbontás nem történt, szurkálódás a SÜN-ök részéről nem volt. Ezúton szeretnénk megköszönni vendégeinknek, hogy megtiszteltek bennünket jelenlétükkel, illetve a nagyszámú hallgatóságnak, hogy ezt az estét velünk töltötték.

 

Jobbik sümegi szervezete.

 

Adjon az Isten!       Szebb Jövőt!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

8330 Sümeg. Sport u. 30

(Dr Molnár Pál , 2009.12.19 16:17)

Nem fedi a valóságot, hogy Kövér a ˝Jobbik-al volt elfoglalva".Amit mondott a Jobbikról, azt a felszólaló Jobbik taggal ott rögtön tisztázták !A Gyurcsány-Bajnai
bűnöző-párosról pedig kíméletlenül lerántotta a leplet.
Mikor világosodik meg, hogy Magyarországnak és a Jobbiknak a balliberális bűnözők az ellensége; nem pedig a Fidesz ! Ez nagyon rossz és káros politika, erősen hasonlít Dávid Ibolya egyszemélyes pártjának állandó megnyilvánulásaihoz!

fejérmegye

(1954, 2009.12.18 05:59)

Kedves Morvai Krisztina és Vona Gábor mentsék meg megmaradt kis országunkat a betolakodók ellen és legyen gyermekeinké és unokáinké e lángoktól ölelt ország "NEKEM SZÜLŐFÖLDEM", hogy másnak e tájék mit jelent....!
Az isten álldjon meg minden "magyart" Álldott Békés Karácsonyt Kivánok
Addjon az Isten Szebb Jövőt!!!!!

Fater

(Ajka, 2009.12.18 05:52)

Amennyiben igaz lenne, hogy hamarabb leszervezték a Fidesz rendezvényét, akkor még nagyobb szégyen rájuk nézve a létszámkülönbség!

Jobbik. Rendszerváltás 2010.

(Magyar ember Ajkáról, 2009.12.18 00:49)

A Sümegi Alapszervezet nagyon korrekt és szerény beszámolójához még az is hozzátartozik, hogy Kövér fórumán az odalátogató jobbikos delegáció elmondása szerint - velük együtt is - csupán 120-an voltak, míg Vona Gábort a legóvatosabb számolások szerint is legalább 300-an hallgatták meg... A sajtóban persze az jelent meg: "Döntetlenszagú volt a két rendezvény látogatottsága". A Fidesz azt hazudta a sajtónak, hogy ők előbb leszervezték a rendezvényt... Ráadásul Kövér, ahelyett hogy gyurcsányt és libajnait szidta volna, természetesen megint a Jobbikkal volt elfoglalva. Hála Istennek a hazafiak rendre utasították. Szebb jövőt! Isten áldja Vona Gábor miniszterelnök-jelölt Urat!